×

Fjord Supply bruker informasjonskapsler for å tilby deg en jevnere og mer personlig opplevelse. Ved å fortsette antar vi at du samtykker til alle informasjonskapsler på vår hjemmeside. Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hos oss får du gratis frakt på alle bestillinger over kr. 4 000,- ink.mva / 3 200,- eks.mva, uansett størrelsen på ordren din. Ved bestillinger under 4 000,- har vi en fast takst på kr. 99,- ink.mva Dersom ikke annet er avtalt sendes pakken med Postnord MyPack Collect til ditt nærmeste utleveringssted. Det tilkommer ingen tollavgift på varene fra oss.
Normal leveringstid er 1-3 virkedager etter at pakken sendes fra oss. Link til sporing av pakken finnes i mailen du mottar fra oss når pakken sendes fra vårt lager.
Da legger du bare inn en ny bestilling i nettbutikken på varene du ønsker å bytte til. Det du sender tilbake får du pengene igjen for, og det du bestiller på nytt og skal beholde betales som normalt.
Send oss en mail med bilder av skadene/feil/avvik samt ordrenummeret det gjelder til nettbutikk@fjordsupply.no så skal vi hjelpe deg.
Du finner en enkel forklaring på dette her. https://https://fjordsupply.no/pages/retur

Om varen enda ligger i nettbutikken vår kan du sende oss en mail om at du ønsker varsel når ønsket størrelse er komt på lager. Når vi er utsolgt for varen du ønsker å bytte til så kan du sende den du har i retur til oss slik at vi kan refundere deg for varen og du slipper å miste retur/bytteretten på 30 dager. Kryss av for “retur” på skjemaet.
Vi har ikke prismatch hos oss.
Rabattkoder og tilbudspriser gjelder kun på bestillingene som er gjort i selve kampanjeperioden. Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere rabatter på kjøp som er gjort før/etter kampanjeperioden.
Normalt tar turen i posten 1-3 uker. Så snart pakken er ankommet og behandlet på vår returavdeling vil du få en e-post fra oss. Normalt tar det 1-5 dager før pengene er på din konto.
Alle dine bestillinger, innbetalinger og utestående fakturaer finner du ved å logge deg inn med bankID på https://www.walley.no/

Det er 99 kr i returporto på alle pakker som sendes i retur med vår returetikett, uavhengig om det er ment som et bytte eller retur. Denne etiketten gjør at pakken er sporbar og forsikret.
Varer som er tatt i bruk eller hvor lappene er tatt av kan dessverre ikke byttes.
Nei, dessverre. Sko som er testet ute kan vi ikke selge videre og vil ansees som brukt.
Vi ønsker å gjøre det vi kan for å få plukket, pakket og sendt alle pakker superraskt. Om du angrer noe i ditt kjøp må du ta kontakt så fort som mulig. Når du mottar sendingsinformasjon er ordren fullført. Da er det ikke mulig å gjøre endringer på bestillingen.
Nei dessverre. Men du kan legge inn en ekstra ordre om du ønsker flere varer.
Normalt tar det 1-5 dager før pengene er på din konto. Har det tatt lengre tid? Send oss en epost på nettbutikk@fjordsupply.no
Av hygieniske årsaker kan ikke truser/undertøy byttes. Ullundertøy og superundertøy kan helt fint byttes, bare sørg for at det ikke er sminkeflekker eller deodorant/bodylotion på den.
Send oss en epost med ordrenummeret det gjelder, så kan vi opprette en ny via nettportalen til PostNord.
Alle varer som er ubrukte, med lapper på kan returneres innen 30 dager hos oss. Vær obs på at vi kun har mulighet til å tilbakebetale pengene for varene til personen som bestilte og betalte for ordren. Så om du har fått en gave er det eieren av ordren som vil få pengene tilbake når returen er mottatt og behandlet.
Hos oss kan du enkelt handle julegavene du trenger, og om det viser seg at størrelsen ble feil eller mottakeren ønsker å returnere varen er det ingen problem! Alle varer som er handlet hos oss fra og med 01/11/22 kan returneres innen 31/01/23. Da er det et par ting du må huske på; - Varen må være i ny og ubrukt stand med alle lapper hengende på. - Returvarer får du pengene refundert på. Ønsker du å bytte i noe legges det inn en ny bestilling i nettbutikken vår. - Ta vare på ordrenummeret, returskjemaet. Dette trenger mottakeren hvis hun ønsker å returnere noe.

Finner du ikke svaret du leter etter? Kontakt oss

×

Noen har nylig kjøpt

nylig sett

top