Bytte

Her følger en enkel oversikt over hvordan bytte hos oss utføres.

 

Bytte? Slik gjør du:


1. Legg inn ny bestilling i nettbutikken på de varene du ønsker å bytte til.

 

2. Fyll ut returskjemaet og kryss av for ”retur” i returårsak.

Returskjema sendes ut sammen med ordre- og leveringsbekreftelsen på e-post.

 

3. Fest returetiketten godt synlig utenpå returpakken din.

Returetiketten sendes ut ved forespørsel  - send oss en e-post på nettbutikk@fjordsupply.no så sender vi returetiketten tilbake :)

 

4. Har du en returetikett fra PostNord må pakken leveres til et utleveringssted som samarbeider med PostNord. Ta vare på kvitteringen du får på SMS inntil du har fått mail fra oss om at returen din er ferdig behandlet.

 

Det koster 149kr å benytte seg av returetiketten (også ved bytte).
Dette trekkes fra beløpet som refunderes.

 

Om du har handlet en vare på kampanje eller til rabattert pris i første omgang og ønsker å bytte størrelse, sender du en epost til vår kundeservice for å få samme pris på din nye bestilling med riktig større. Obs! Gjelder kun bytte av størrelse, ikke farge/modell. E-posten sendes til nettbutikk@fjordsupply.no

 

Har du allerede betalt for de returnerte varen(e) vil du få pengene refundert så snart vi har behandlet din retur (1-3 uker behandlingstid). Nets har i tillegg en behandlingstid på 7-14 virkedager for refundering. Har du ikke betalt er det viktig at du går inn på Riverty og registrerer retur, slik at du unngår purregebyr. Kunden står selv ansvarlig for å unngå purregebyrer.

Byttebestillingen din betaler du som normalt.

 

Vilkår


For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt, merker eller pels fra husdyr.

Brukte varer eller varer med lukt, merker eller pels fra husdyr tas ikke i retur da vi ikke får solgt de videre som ny. Disse varene refunderes ikke og blir sendt i retur til avsender.