×

Fjord Supply bruker informasjonskapsler for å tilby deg en jevnere og mer personlig opplevelse. Ved å fortsette antar vi at du samtykker til alle informasjonskapsler på vår hjemmeside. Les mer

BYTTE

Her følger en enkel oversikt over hvordan bytte hos oss utføres.

Bytte? Slik gjør du:


1. Legg inn ny bestilling i nettbutikken på de varene du ønsker å bytte til.

2. Fyll ut returskjemaet og kryss av for ”retur” i returårsak. Fest returetiketten godt synlig utenpå returpakken din. Denne får du tilsendt på epost.

3. Har du en returetikett fra PostNord må pakken leveres til et utleveringssted som samarbeider med PostNord. Ta vare på kvitteringen du får på SMS inntil du har fått mail fra oss om at returen din er ferdig behandlet.

Det koster 99kr å benytte seg av returetiketten. (Også ved bytte)
Dette trekkes fra beløpet som refunderes.

Om du har handlet en vare på kampanje eller til rabattert pris i første omgang og ønsker å bytte størrelse, sender du en epost til vår kundeservice for å få samme pris på din nye bestilling med riktig større. Obs! Gjelder kun bytte av størrelse, ikke farge/modell. E-posten sendes til nettbutikk@fjordsupply.no

Har du allerede betalt for de returnerte varen(e) vil du få pengene refundert så snart vi har behandlet din retur (1-3 uker behandlingstid). Walley har i tillegg en behandlingstid på 7-14 virkedager for refundering. Har du ikke betalt er det viktig at du går inn på www.walley.no og registrerer retur, slik at du unngår purregebyr. Kunden står selv ansvarlig for å unngå purregebyrer.

Byttebestillingen din betaler du som normalt.

×

Noen har nylig kjøpt

nylig sett

top